Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: شهید احمد رضایی، در وصیت نامه خود به همگان سفارش کرده است: ادامه دهنده راه شهيدان باشند و در راستای حفظ انقلاب، دستاوردهاي انقلاب و حمايت از رهبري تلاش کنند.

خبرگزاری شبستان_ خرم آباد؛

 

احمد رضايي در سال 1342 چشم به جهان گشود و دوران كودكي خود را در روستاي فين از توابع شهرستان ازنا در استان لرستان و در خانواده اي مذهبي و ساده گذراند و دوران ابتدايي خود را در دبستان محموديه از توابع شهرستان زرين شهر اصفهان پشت سر گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در دوره راهنمايي علاوه بر تحصيل در حد توان كار مي كرده و به خانواده نيز كمك اقتصادي مي كرد، دوره دبيرستان را در دبيرستان ابن سينا شهرستان زرين شهر گذراند.

 

در دوران تحصيلی دوستان همكلاسي از او به عنوان يك دانش آموز با اخلاق نيكو، خوش برخورد و مهربان و بسيار جدي و وقت شناس یاد کرده اند.

 

 

احمد، همواره به اقامه نماز اول وقت توجه داشت و به اقامه نماز شب هم بسیار اهمیت می داد.

 

وی در مراسم مذهبی شرکتی فعال داشت و در تظاهرات مردمی علیه رژیم ستم شاهی دوشادوش مردم حرکت می کرد.

 

احمد رضایی، به عنوان معلم در مدارس برای تربیت دانش آموزان تلاش می کرد و دل در گرو انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) داشت.

 

با پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1360 داوطلبانه به منطقه كردستان اعزام شد و در جبهه مسئوليت بي سيم چي گردان را بعهده داشت.

 

احمد رضایی، طی هفت مرحله به جبهه اعزام شد که در يكي از عمليات ها بنام محرم از ناحيه مچ دست مجروح شد و این مجروحیت منجر به قطع دست وی شد.

 

وی قبل از اعزام به جبهه به عنوان مربی پرورشی در امور تربیتی دانش آموزان مشغول بود و در جهت جذب دانش آموزان به احكام اسلام و امام و رهبري تلاش می کرد.

 

وی با توجه به اينکه خود  علاقه زیادی به امام حسین (علیه السلام) و مکتب حسینی داشت، در ايام محرم و صفر فعاليتهاي زيادي را جهت تبليغ در مدارس انجام مي داد.

 

احمد رضايي، برای دانش آموزان معلمی دلسوز بود و همواره همکاران و  دانش آموزانش مهربانی های وی را به خاطر دارند.

 

همکاران وی، علت موفقیت وی در معلمی را عشق و علاقه رضایی به دانش آموزان و صداقت در رفتار و گفتار دانسته اند.

 

وی به همگان سفارش می کرد، ادامه دهنده راه شهيدان باشند و در راستای حفظ انقلاب، دستاوردهاي انقلاب و حمايت از رهبري تلاش کنند.

 

احمد رضایی با قطع شدن دست، پس از مدت کوتاهی استراحت دوباره به جبهه های  حق علیه باطل برگشت و سرانجام در عمليات حاج عمران عاشقانه پرواز كرد و به ملكوتيان پيوستند.

 

 

شهيد ابوالقاسم باقري در فرازي از دست نوشته هايش در مورد شهید احمد رضایی، مي نويسد:

 

شهيد رضايي مصداق بارز اين حديث بود كه امام صادق (ع)مي فرمايند:شيعيان ما آنهايي هستند كه هرگاه تنها باشند ذكر خدا بسيار كنند،آري ذكر خدا مرتب بر لبانش جاي بود و هم از مصاديق كساني بودند كه هرگاه به سيمايشان نظر مي كردي انسان را به ياد خدا مي انداختند.

 

عبادت آن شهيد با اخلاص آميخته گشته بود و چنان كه گويي خداوند لذت عبادت را به آن شهيد چشانده است.

 

خضوع و خشوع او در حين نماز در برابر ذات بيكران الهي نظر هر ناظري را به خود جلب مي كرد.گويي كه در اين درياي بيكران غرق گشته است.

 

وصیت نامه شهید احمد رضایی

 

 

 به نام خداوند بخشنده مهربان، به نام او که مالک هستی است و زندگی و مرگ ما به دست اوست، خدایا تو را شکر می کنم که توفیق شناخت به این حقیر عطا فرمودی شناختی که تو را می بینم، خدا یا به تو عشق می ورزم و در این راه از قطعه قطعه شدن بدنم قطع شدن دستم مفقود شدن و اسیرشدن به دل هراسی ندارم.

 

هر کس که تو را شناخت جان را چه کند            فرزندوعیال خانمان را چه کند

 

خدایا به یگانگی ات شهادت می دهم،و به پیامبرانت از حضرت آدم (ع)تا حضرت خاتم محمد(ص)وبه ائمه اطهار ازعلی وحسن وحسین و زین العابدین ومحمد باقر و جعفر صادق وعلی بن موسی الرضا و محمد تقی و علی نقی و امام حسن عسگری وحضرت مهدی (عج)ایمان دارم.

 

امت حزب الله شما را سفارش می کنم به:

 

1-پیروی از امام خمینی 2-چنگ زدن به کلام الله مجید3- پرهیز از تفرقه زیرا عذاب خداوند است 4- پرهیز از بی تفاوتی نسبت به انقلاب زیرا همسوئی با دشمنان اسلام است و همه این تذکرات بر می گردد به تذکراول که همان اطاعت از امام امت می باشد ودرآخر از پدر و مادرم می خواهم که مرا حلال کندو ناراحت نباشند زیرا فرزندشان را در راه خدا هدیه کرده اند از برادران و خواهران طلب بخشش می کنم از شماهمسرایثارگر،معذرت می خواهم انشا الله که تمام توان خود را در تربیت فرزندمان به عمل بیاوری خداوند صبری عظیم به شما عطا بفرماید.

 

خدایا به جهاد اصغر آمده ام ولی هنوز در جهاد اکبر موفقیت کامل بدست نیاورده ام در حالی که می بایست بعداز پیروزی در جهاد بزرگتر به این جبهه پای نهادم اما در هر حال با موفقیت جبهه که زمینه خودسازی در آن بیشتر است و معنویتی که در اینجا هست از خداوند می خواهم که مرا توفیق عطا فرماید، رحمتش شامل حال حقیر شود همانطوری که تا بحال بوده مرا به حال خود وامگذارد زیرا در این صورت حقیرگمراه می شوم.

پایان پیام/186

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۱۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، پیام تشکر حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی از تلاش‌ها و نوآوری‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، هفته گذشته به اطلاع اعضای این مجموعه رسید.

در توضیحات تکمیلی این خبر آمده است:

مسؤولان این مجموعه در اسفند ماه سال گذشته (۱۴۰۲)، گزارش مکتوبی از وضعیت و اقدامات دفتر مطالعات و نیز فهرستی از ایده‌هایی که در صورت پشتیبانی سازمان‌های فرهنگی حاکمیتی، امکان پیگیری و به ثمر رسیدن در حسینیه هنر را دارند، خدمت مقام معظم رهبری تقدیم کردند.

آیت الله خامنه ای در حاشیه این گزارش مرقوم فرموده اند: «از تلاش‌ها و نوآوری‌های این جوانان عزیز تشکر کنید.»

پیام تشکر مقام معظم رهبری، هفته گذشته طی تماس تلفنی حسین محمدی، به اطلاع اعضای دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب رسید.

محمدی سال گذشته نیز، پیام خشنودی و تشکر رهبر انقلاب از انتشار ۲ کتاب انتشارات راه یار با عناوین: «ایام سبزوار» و «شهیدآوردند …» را اطلاع رسانی کرده بود.

رونمایی از تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب «سرباز روز نهم» نیز یکی دیگر از رویدادهای فرهنگی مرتبط با آثار دفتر مطالعات در سال گذشته بوده است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دی ماه ۱۴۰۱، در دیدار با مسؤولان حوزه هنری انقلاب اسلامی، از جشنواره مردمی فیلم عمار به عنوان یک نمونه خوب در استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مردمی یاد کردند.

دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۶ با انتشار مجله راه، فعالیت خود را با هدف ایجاد هم افزایی میان چهار ضلع هنر، اندیشه، رسانه و فرهنگ انقلاب اسلامی آغاز کرد.

اینک با گذشت پانزده سال از تأسیس این مجموعه فرهنگی، «جشنواره مردمی فیلم عمار»، «مدرسه سینمایی اندیشه هنر (ماه)»، سامانه «عماریار»، «واحد اکران مردمی عمار»، «خانه هم‌بازی»، «باشگاه طنز و کاریکاتور انقلاب اسلامی»، «مدرسه راه»، «واحد تاریخ شفاهی» و «انتشارات راه‌یار» ذیل این تشکل فرهنگی مشغول به فعالیت هستند.

کد خبر 6098614 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • میز خدمت جهادی در شهرک امام زاده ابراهیم (ع) شفت برپا شد
  • فیلم/ حضور قالیباف در نمایش وحدت جبهه انقلاب
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نگه‌داری از توله سگ و گربه جای فرزندان را گرفته است/ آمار تکان دهنده از ازدواج و طلاق
  • نماهنگ «امام رضایی‌ام» منتشر شد
  • فال حافظ امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • امروزه ریشه های شجره طیبه انقلاب اسلامی ایران مستحکم تر شده است
  • مطلبی از حواریون امام(ره) بود
  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است
  • یادواره شهدای روستای عیش آباد رفسنجان