Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه یک جنگ روانی تمام قد مقابل دفاع مقدس در جریان است گفت: هیچ کس تمیتواند بگوید در این جنگ اشتباهی رخ نداده اما جریان هایی به صورت هدفمند در حال هجمه به دفاع مقدس هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش راویان مقدس که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اظهار داشت : دفاع مقدس یک انقلاب عظیمی بود که پیام آن هم از اهمیت زیادی برخوردار است، دفاع مقدس با پایان جنگ به پایان نرسید چرا که در این جنگ یک نهضت بزرگ به راه انداختیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




وی با بیان اینکه هر جمله ای که شما راویان از دفاع مقدس به اینده برسانید روح شهدا خوشحال می شود تصریح کرد: شما راوی یک جنگ ساده نبوده و راوی انقلاب بزرگی هستید؛ انقلاب 22بهمن انقلاب علیه استبداد بود اما دفاع مقدس انقلاب علیه اشغالگری بود که در دفاع مقدس ملت ایران فراتر از سپاه و ارتش دست به یک انقلاب بزرگ زد که راویان پیام رسان آن هستند.


رضایی با بیان اینکه هجمه های امروز علیه دفاع مقدس از انقلاب بیشتر است گفت: همین موضوع نشان دهنده اهمیت دفاع مقدس است ک هشتاد درصد تثبیت انقلاب اسلامی در دفاع مقدس صورت گرفت. اگر جنگ را تحریف کنند هشتاد درصد رهبری امام را زیر سوال برده اند.


وی با بیان اینکه کار زینبی راویان قیمت گذاری نمی شود گفت: این جهاد را جدی گرفته و روز به روز محتوا و شیوه تاثیرگذاری ان را بیشتر کنید


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن طرح این سوال که چگونه یک جنگ تبدیل ب انقلاب می شود گفت: جنگ در سال اول جنگ بود و ارتش عراق حمله کرد و دولت ایرام مقابل آن ایستاد فرماندهی سال اول جنگ دولتی بود که از ابزارهای دولتی و حکومتی برای پیشبرد اهداف استفاده می کرد و سپاه و بسیج به صورت غیر رسمی حضور نداشت.


رضایی در ادامه افزود: در همان سال اول حدود یک ماه اول مردم وارد مقاومت شدند که جنگ در مناطق مرزی مثل خرمشهر ابادان قصر شیرین دهلران مردمی پیش می رفت؛ این تحول موجب تعجب ژنرال نظامی پنتاگون شد که حتی گفت ابران میخواهد سخت ترین گردو را با دندان بشکند.


وی همچنین گفت: تحولی بزرگ در اداره جنگ به وجود آمده و انقلاب عظیمی در جنگ رخ داد که تا قبل از این انقلاب ایران هرچقدر تلاش کرده هیچ پیروزی نداشته و علیرغم 4حمله بزرگ در مناطق مرزی هیچ پیروزی به دست نیاورده و حتی نتوانسته است یک تپه آزاد کند.


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام  با بیان اینکه تا قبل از تحول صحبت از سقوط ایران و بعد از ان صحبت از چگونگی جلوگیری از پیشروی ایران مطرح شد، تصریح کرد: از سال دوم دکترین و استراتژی جنگ به همراه فرماندهی تغییر کرد


رضایی در ادامه همچنین گفت: انقلاب 22بهمن در حوزه سیاست بود اما انقلاب دفاعی در حوزه امنیتی و اقتدار رخ داد که امروز موشک های ما بردشان از 2هزار کیلومتر بیشتر رفته است.


وی افزود:  از سال دوم پیروزی های زیادی نصیب ملت ایران شد و نقطه آغاز تحول از عملیات ثامن الائمه شروع شد چرا که ارتش و سپاه با نوع جدیدی از جنگ وارد شدند که همینطور عملیات ها ادامه پیدا کرد و ظرف 9ماه همه مناطق تا مرز آزاد شده و تعداد زبادی اسیر و ادوات جنگی به دست ایران افتاد


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن اشاره به این نکته که اگر فرماندهان سوریه و عراق صحبت کنند همه انها معتقدند که 80درصد پیروزی های امروزشان مرهون دفاع مقدس است عنوان کرد: امریکا دو بار و اسراییل سه بار نیت حمله به ایران را داشتند اما هر بار تصمیم گرفتند با دیدن این عظمت پشیمان شدند.


رضایی با بیان اینکه یک جنگ روانی تمام قد مقابل دفاع مقدس در جریان است گفت: هیچ کس تمیتواند بگوید در این جنگ اشتباهی رخ نداده اما جریان هایی به صورت هدفمند در حال هجمه به دفاع مقدس هستند.


وی همچنین خاطرنشان کرد: اکثر فرماندهان جنگ ناشناخته بوده و مظلومانه هرکدام در گوشه ای از مرز مشغول دفاع بودند شهید پیچک در بازی دراز و بقیه فرماندهان در جاهای مختلف هر کدام یک منطقه ای را در دست داشتند و تپه های زیادی را آزاد کردند.


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ده ها کتاب در مورد یک تپه که ویتنامی ها از دست فرانسوی ها گرفتند نوشته شده متذکر شد: این روزها می بینیم کمتر درباره مناطق عظیمی که از سوی فرماندهان جنگ تحمیلی آزاد شده کتابی نوشته شده است و رشادت های آنها کمتر بیان می شود.


رضایی با بیان اینکه اولین رمز این تحول ایمان و شهادت طلبی بود گفت:  امام در جامه روحیه ایثار را گسترش داد و عامل این پیروزی ها در دفاع مقدس همین روحیه بوده است.

وی همچنین گفت: نکته دوم فکر خلاقیت ابتکار و نوآوری بود، فرماندهان جنگ بنایشان را بر این گذاشته بودند که امروز نباید با دیروز یکی باشد و از همین رو هیچ دو عملیاتی را نمی توان پیدا کرد که کپی برداری از عملیات قبلی بوده است هرچند از طرح عملیات های دیگر برای انجام یک عملیات کمک می گرفتیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه رژیم بعثی در عراق بعد از ایمان ما از فکر فرماندهان ما زمین خورد تصریح کرد: عامل سوم پیروزی در جنگ برادری بود که منجر به اتحاد و همکاری می شد امام همیشه به مسئولان میگفت دعواهای شما دعواهای طلبگی باشد در جنگ هم یک دعوای برادری داشتیم.


رضایی در ادامه گفت: از فرماندهان گرفته تا مسوولان ادوات و ... همه آنها فرهنگ نوآوری را زنده نگه داشته بودند؛ بسیار پیش می آمد چیزی ما می‌گفتیم و امثال باکری ها و دقایقی ها مخالفت می‌کردند و ساعت ها بحث می کردیم تا به یک نتیجه برسیم.


وی ضمن یادآوری خاطره ای از جنگ گفت: در عملیات فاو پنج ساعت جلسه داشتیم که حاج محسن رفیقدوست بیرون رفت و به یک نماینده مجلس گفت همه مخالفند به جز محسن رضایی و خدا.



دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه گفت: فرماندهی در جنگ اصلا اینگونه که می نویسند نبوده است متوسلیان یکی از بهترین دوستان ما بود انوقت می نویسند اختلافات شدیدی میان متوسلیان و رضایی بوده که اینها دروغ محض است.


رضایی همچنین گفت: اگر یکی از گروهان شهید می شد حتی کسانی که برگه مرخصی داشتند برگه ها را پاره میکردند و پای کار می ماندند برادری باعث میشد کار تیمی صورت بگیرد. اگر در جنگ اختلافی بود دعوای برادری بود که بیشترین پیروزی و کمترین شهید را داشته باشیم


وی در ادامه با بیان اینکه از هر عملیاتی مانند یک کلاس درس استفاده می کردیم خاطرنشان کرد: از هر عملیات می نشستیم و تحلیل می کردیم از همین رو جنگ تبدیل به دانشگاه شده بود. برای اولین بار استاندارد رسیدگی به مجروحان در جنگ ایران و عراق بالا رفت و در هیچ جنگی عمل جراحی در شب عملیات و در مرز صورت نمیگرفت اما در ایران و جنگ این اقدامات رخ داد.



دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به احداث پل خیبر که ماشین بتواند از روی ان عبور کند و روی باتلاق ها این پل زده شد عنوان کرد: همه این موارد از دستاوردهای مهندسی در جنگ بود؛ در جزایر جنوبی دشمن تپه هایی درست کرده و نیروهای ما را میزدند. مهدی باکری دوازده نفر را اموزش داد و با رمز الله اکبر این دوازده نفر با سرعت رفتند سراغ دشمن و انها را قبل از ابنکه دست به اسلحه بشوند انها را اسیر کردند و دشمن را پنج کیلومتر در جزایر جنوبی عقب زدند


ضمن بیان این نکته که اگر امروز اگر موشک و پهپادها توسعه پیدا کرده است پایه ریزی ان در جنگ صورت گرفت عنوان کرد: در سالهای نهایی جنگ کارخانجات صنعتی ما مانند تولیدی کفش و لوازم خانگی مهمات جنگی تولید می کردند که همه با خلاقیت و نواوری بود.

انتهای پیام/ط

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۲۲۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است

امیر سرتیپ محمدحسین دادرس جانشین فرمانده کل ارتش، با حضور در آیین افتتاحیه بیست و ششمین دوره هیات معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، ضمن ابراز مسرت از حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری در این دوره هیات معارف جنگ، گفت: همان‌طور که امام خمینی (ره) فرمودند «دوران هشت سال دفاع مقدس، دانشگاه انسان‌سازی بود»؛ بدین معنا که تمامی آحاد جامعه، با هر رنگ و جنسیتی، از هر قومیت و گویشی، برای پاسداری از آب و خاک میهن اسلامی خود به پا خاسته و با وجود تمام تفاوت‌های رفتاری و زیستی، از انقلاب و نظام اسلامی دفاع کردند.

وی افزود: تبدیل شدن به انسان‌هایی وارسته و متعالی برای حراست از آب و خاک کشور و عبور از کسوت‌ها و تعلقات دنیوی و دست یافتن به صفات و نشانه‌های الهی بر روی زمین، رسیدن به تجرد معنوی که افراد را به اصل خود نزدیک‌تر کرده تا به پاسداشت ارزش‌ها و هنجار‌های ناب انقلاب اسلامی پرداخته و از این رهگذر بتوان در مقابل هر دشمنی از شرق تا غرب عالم ایستادگی کرد، همان مراد و منظوری است که امام خمینی (ره) از دانشگاه بودن جنگ و دوران هشت سال دفاع مقدس مد نظر داشتند.

امیر سرتیپ دادرس با تأکید بر توأمانی شناخت گذشته برای نیل به موفقیت در آینده، اظهار کرد: همکاری و تعامل میان تمام افراد دست‌اندرکار و نیز ایستادگی به پای ارزش‌ها و اصول بنیادین نظام اسلامی، با وجود انواع هجمه‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، اصلی است که می‌تواند نظام مقدس جمهوری اسلامی را در مقابل هرگونه توطئه، تحمیل یا تغییر ارزش‌های غیرمرتبط با اسلام ناب محمدی رهایی بخشد.

وی حضور مؤثر در فضای مجازی را برای انتقال ارزش‌های دفاع مقدس و تقویت بنیه‌های انقلابی ضروری دانسته و تصریح کرد: با حضور در عرصه فضای مجازی می‌توان ضمن برخورداری از آخرین اطلاعات، در راه دفاع و حفاظت از ارزش‌های والای هشت سال دفاع مقدس نیز کوشش کرد تا بدین ترتیب بتوان با تقویت اعتقادات و تکیه بر ارزش‌هایی که در دوران جنگ تحمیلی، سبب برتری ما بر دشمنان شده‌اند، برای روز‌ها و حوادث آتی نیز آمادگی و بصیرت خود را حفظ کنیم.

امیر سرتیپ دادرس در پایان خاطرنشان کرد: آنچه که امروز در دستان نظام اسلامی وجود دارد، همرده با آخرین دستاورد‌های فنی- مهندسی کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی بوده و لازم است تا این برتری در حوزه جنگ سخت را با بهره‌گیری از مهارت‌های نیرو‌های انسانی و قدرت نرم جوانان کشور، به موفقیت دوچندان بدل کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • رویداد فرهنگی هنری «باغ راه گفتگو» برگزار می شود
  • رویداد فرهنگی هنری «باغ راه گفتگو» برگزار می‌شود
  • رویداد فرهنگی هنری باغ راه گفتگو برگزار می‌شود
  • اعزام رزمندگان گردان امام سجاد به سرزمین نور
  • عرضه روایتی از هشت سال دفاع مقدس در قالب رمان
  • مردم در زمینه خودکفایی محصولات کشاورزی تلاش کنند
  • «سروان شوذب مشکینی» زیر تیغ نقد
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برنامه‌های ۳ خرداد استان مرکزی
  • حضور نشر سرو با بیش از ۱۱۳ عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران
  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است